Post by donvaluskaocon on Feb 15, 2022 16:10:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ נקודות תקלות בקוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
משחק נפלא אבל אתה לא יכול לקשר את הגוגל אז זה לא שומר אז אתה בסופו של דבר מתחיל מחדש בכל פעם
Death Worm™ Arkaadmängud uah
מְרַגֵשׁ; ביצועים משופרים מרבה רגליים של שנות ה-80, התפקידים הפוכים...
למעשה די מגניב, הממשק קל לניווט וזה עזר להרחיק את דעתי מדברים...
בשל ריבוי המודעות, גם כאשר אני בוחר "לדלג" עליהן, אני מסיר/מוחק את האפליקציה הזו. פעם זה היה משחק טוב מאוד וכבר לא...
Death Worm™ - メガ怪獣 アーケード eykr
פעם היה טוב עכשיו יש מפת אנרגיה זה נוראי שנאתי את הגרסה החדשה שהישן ידע שהיא סופר מהנה
אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך טוב שאתה לא מקבל פרסומות כל עוד אתה מפעיל wifi הייתי ממליץ
זה בסדר
קונספט נחמד; משחק טוב; פעולה מהירה נהדרת...
תנאי השימוש די מעורפלים, מסירים התקנה מיד, די ברור שאנשים לא צריכים להתקין ופשוט להמשיך הלאה. קרא את זה לפני שאתה מסכים אנשים.
אני חושב שזה בסדר. אתה צריך לעשות מספר 2. זה בהחלט יהיה מגניב אם תלטף בו חייזרים מול טורפים מול תולעי מוות. בבקשה עשה זאת. ואל תגרום לזה לעלות כסף!!!!!!
המשחק הזה הוא משחק טוב לשחק אם אתה משועמם אותו 🤩🤩🤩🤩🤩
אני יודע מה לומר על זה.
משחק מעולה ללא פרסומות ואוהב את השביל כשהתולעת זזה.
יחסית בסדר
המשחק עצמו לא רע. למעשה, זה די מהנה ובאמת מרגיש כמו זריקה אחורה לימי משחקי הבזק ומגרשים חדשים. החיסרון היחיד הוא הפרסומות. אלוהים אדירים, יש הרבה פרסומות. גם לא רק פרסומות, אלא פרסומות באורך 30 שניות שלא ניתן לדלג עליהן, שפשוט נדלקו עליך ללא סיבה. זו בעיקר סטירת לחי כאשר במסך ממש לפני המודעות יש כפתור שאומר צפה במודעה לקבלת פרס. אז עכשיו אתה מאלץ אותי לצפות באותה מודעה ללא תמורה. הסר את ההתקנה.
זה משחק טוב מאוד אבל לוקח זמן לפתוח תולעי מוות חדשות
בקרות נוראיות ושלם כדי לנצח. (תגובה) הפקדים מכוערים כי אתה צריך להשיג מטבעות ועם הג'ויסטיק PS1 של 2000 זה באמת חלום לעשות את זה נכון. ו-P2W מהעובדה שהוספת את STUPID ENERGY LIMIT. מחק את זה, המשחק צריך להיות בשביל הכיף ולא להתמסרות. מערכת פילוס, רכישות... עוד אחד למזבלה.
זה מדהים
אני אוהב את המשחק והכל, אבל הוא חייב לכלול יותר דמויות
זה משחק טוב. הדבר היחיד שמצאתי רע הוא הפקדים! קשה מדי לשלוט בתולעת! בבקשה הוסף אפשרויות רגישות🙏! בסך הכל, שמור על העבודה הטובה!
תולעת מוות היא כל כך מדהימה הכוחות שלה כל כך מדהימים אבל האם אתה יכול להוסיף עוד קצת כוח כמו מגנט או הצפה פשוט לתת לה כמה כוחות חדשים ולהוסיף עוד תולעים.
זה מגניב שיחקתי את זה פעם אחת אבל זה טוב 👍
כיף, קל מגיע ליותר מ-5 כוכבים, רק דבר רע הם המודעות
זה משחק טוב אבל הרעיון של תולעת מפלצת מביא מוניטין רע לתולעים....לי עצמי יש חיית מחמד תולעת...כן אני מוזר אבל התולעת שלי כל כך ביישנית והמשחק הזה לא מייצג פרשנות טובה של תולעים אבל אני עדיין אוהב את זה
אממ..בסדר.. סדרה חדשה של בעיות, העיקרית שבהן היא, אלא אם כן פספסתי את זה, אין דרך לשחזר את ההתקדמות של מישהו אם הם צריכים להוריד מחדש את המשחק. והשני הוא שאין סוג של "צור קשר" של כפתור שבו בהחלט הייתי משאיר את זה במקום כאן. מצד שני, שמתי לב שאם אתה צריך להתחיל מחדש, בסופו של דבר תראה הרבה פחות מודעות בסך הכל.
Death Worm™ Arkaadmängud uah
Death Worm™ Arcade sojt
לא עובד על noxplayer ... רק מסך שחור
משחק כיף רצח
נחמד!!! 😊
אני אוהב את המשחק שהוא כל כך קל לשימוש והוא ממש כיף לשחק.
אני זוכר ששיחקתי את זה כשהייתי צעיר יותר, וחי את זה, עדיין עושה את זה! המשחק הזה הוא אחד הטובים שיש, ויש מעט תחרות בתעשיית המשחקים.
אני אוהב כשאתה אוכל אנשים
המשחק הזה הוא מדהים אם כי זה בסדר אם אתה מכונה היוצר יכול להפוך את המשחק הזה גם לרב נגן אז אני יכול לשחק עם החברים שלי מלבד זה המשחק הזה מדהים ואני חושב שאתה צריך להשיג את המשחק הזה ואני לא חושב שזה יש הרבה תוספות.
Perfect Cream আর্কেড dctc
כשתעלה רמה אולי תוכל לגרום לתולעת לגדול ממש
הבקר גרוע. תולעת המוות צריכה להיות מפחידה ועוצמתית כי הבקר גרוע התולעת המוות החייזרית מרגישה כמו נמלים זעירות לא מרגישות כמו מפלצת עוצמתית 😡
זה משחק רע מאוד. המשחק הזה עם משחק המבקרים הוא מאוד נחמד ננסה את זה
משחק רעש! בקושי יש פרסומות ואני אוהב את התולעים ולהרוס דברים.
זה מדהים אבל אני מת לפעמים ויש את התקלה הזו איפה שאני לא יכול לזוז והמשחק שלי מסתיים בבקשה שים לב שזה יכול להרוס את הסיכוי לקבל תולעת חדשה ולהרוס נתונים אבל עדיין משחק 10/10
כעת יש לו משימות יומיות, טונות של התאמה אישית (יקרה) ושדרוגים, וכרטיס עונתי ועוד. ושיפורים קלים במשחקים ובגרפיקה. לא עוד משחק הקז'ואל שתוכל לשחק מתי שרצית; די צריך לשחק כל יום, עכשיו. וזה לא בהכרח דבר רע. לצערי, אין לי זמן לעוד יומונים. ונראה שהם הסירו את ההישג של Google Play. אני מסיר את ההתקנה, אבל תנסה, זה לא כל כך נורא.
אתה יודע שאתה יכול להשתמש בעוד כמה שיפורים
משחק סופר דופר סופר גרפיקה, משחק סופר, הסיבה היחידה שלא דירגתי 5 כוכבים היא כי שיחקתי עד שהיה לי פצע סופר באגודל. עבודה סופר דופר תודה לך!!
🧐🧐
אני אוהב את המשחק בסך הכל, והאפשרות לצפות בפרסומות כדי להכפיל תגמולים היא נחמדה, אבל אם אני בוחר "לא תודה" ומחליט לא להכפיל את התגמול שלי, אני לא אמור לקבל מודעה, ללא קשר לכמה היא קצרה.
זהו משחק של כיף מהנה ורבולת!
משחק מדהים שאני משחק אי פעם זה משחק כל כך טוב
אתה יכול לקרוא לי קארן אבל ממש בלתי אפשרי להשיג את ה-ufos כי הם פגעו בי פעם אחת ואני מאבד סרגל אחד והם פגעו כל כך הרבה פעמים כל כך מהר ואתה לא יכול לעשות כלום אפילו עם הגנה מקסימלית אני על מפת השלג ואני לא יכול לעשות כלום תעשה כל משימה אפילו בליץ בגלל ה-Ufos הארור או שאתה מסיר את ה-ufs או מסיר את הנזק שהם עושים ותקטין את זה משחק מהנה אבל יש לתקן את הבעיות האלה, אפילו הוצאתי 5 אבני חן ששמרתי על משימת המטוס מתתי מיד ל-ufos😠😠
משחק ממש מעולה. שיחקתי את זה כשהייתי צעיר וכששיחקתי את זה אני מופתע מהשיפורים שזה באמת אפי