Post by bloodactacati on Feb 11, 2022 19:18:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežots resurss ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Spēle pastāvīgi sasalst un reklāmas visu laiku, ļoti kaitinošas
Tas ir jautri un paiet laiks, taču tas neizdodas, un, ja kādu laiku spēlējat, fons, piemēram, sienas krāsa, kļūst melns un nenoskaidrojas, līdz pilnībā izslēdzat spēli un atkal piesakāties. Ja šī problēma tiks novērsta, tā lieliska spēle, bet, ja tā turpināsies, es to izdzēsīšu, jo nezinu vai tas ir vīruss vai nē, jo tas arī lika manam telefonam uz dažām minūtēm aptumšot 🤔
Man patīk koncepcija un spēle. Man nepatīk, cik grūti ir iegūt pietiekami daudz zvaigžņu, ko rotāt. un ar katru līmeni tas maksā arvien vairāk. Es netērēju naudu, lai spēlētu, tāpēc nodarbojos ar reklāmām, bet pat tas sāk kļūt smieklīgi, jo viņi spēlē jebkurā laikā, kad pārslēdzat ekrānus uz istabu vai no spēles.. Jūs nopelnāt naudu par reklāmām, bet neko nedodat garām ieslēgts. Tad jūs piedāvājat labāku dizainu, kas man maksās! Vai jūs nevēlaties, lai cilvēki to spēlētu? Atinstalēts 19. gada decembrī
Dažos posmos nav iespējams uzvarēt, šī spēle ir vienkārši garlaicīga
Slikti, ka spēle prasa tik ilgu laiku, lai pieteiktos
ja es vēlētos nepārtraukti spēlēt spēles 3. spēļu lietotni, es to būtu lejupielādējis! Jūs tik tikko varat izbaudīt pieredzi, spēlējot patiesi laba dizaina spēli. Diez vai tas tā ir! Tātad, ja jūs meklējat dizaina spēli, es neiesaku šo spēli vispār, taču tā ir izaicinoša 3. mača spēle, kas ir ļoti izaicinoša līdz pat reti uzvarai. īpaši pietiekami daudz monētu jebkuras telpas noformēšanai!
jautri, bet prasa pārāk ilgu mūžu. jo augstāks līmenis, jo mazāk bumbu utt ļauj izgatavot. Man nav īstas naudas, lai kaut ko nopirktu. Esmu 110. līmenī 5 dienas un nevaru to pārspēt. pat ar bumbām. atinstalēta. vairāk stresa nekā jautrības. Es tikai vēlos veidot dizainu, lai nebūtu vilšanās. satiksme Arizonā to dara manā vietā.
Jautri un grūti nolikt. Stāsts ir tikpat interesants kā spēle.
Es būtu atzīmējis 1 zvaigznīti, bet es negribēju būt rupjš. Tā būtu bijusi 5 zvaigzne, bet, protams, tā man meloja reklāmā. Reklāma, ko es saņēmu, parādīja, ka es varu bez maksas projektēt mūsdienu māju, bet, spēlējot spēli, jums ir jādara tas stulbums, kas man nepatīk (būtībā konfektes), un tas ir tik kaitinoši, kāpēc jūs to darītu. tā melo man? To dara ne tikai jūs, bet arī visas mājas dizaina lietotnes. Kāpēc es nevaru vienkārši izveidot māju, nespēlējot mini spēli. Ifykyk
Es parasti nesūdzos par reklāmām, jo tās ir sagaidāmas bezmaksas spēlē, bet, ak dievs, tās reklāmas. Tik daudz reklāmu. Pabeigt līmeni: reklāma. Nevar sasniegt līmeni: reklāma. Pāriet no vienas telpas uz otru: sludinājums. Izsit degunu: iespējams, reklāma. Tā ir laba spēle, un tā ir daudz mazāk skopa nekā citas šāda veida spēles, taču šobrīd pārsvarā šķiet, ka es mazāk spēlēju kādu spēli, bet drīzāk atkal un atkal skatos vienu un to pašu reklāmu. Rediģēt: Gandrīz aizmirsu — tas var būt dāsnāks nekā vairums līdzīgu spēļu, lai dotu jums vairāk monētu utt., taču tas paliek pie standarta absurdajām lietu cenām. Simtiem monētu (iespējams, vairāk nekā 1000, es īsti neatceros) par augu, ko kāds varonis it kā bija uzdāvinājis! Lūdzu, pārtrauciet to darīt. Es apsolu, ka cilvēki joprojām izmetīs jums naudu, ja lietas tiks noteiktas saprātīgāk. Tas ir īpaši apgrūtinošs virs visām reklāmām.
jautru mīlošu spēli! patīk spēlēt...spēlēju jau ilgu laiku...joprojām izbaudi!!
Laba laika slepkava. Kļūst izaicinājums, jo vairāk līmeņu jūs virzāties uz augšu, un mīklas padara to interesantu. Vienīgais kritums ir tas, ka jāgaida, kamēr jūsu enerģija (dzīvības) uzpildīsies, un būtu jauki, ja mūsu dizaina izvēlei tiktu pievienotas vēl dažas iespējas. Mēbeļu izmaksas kļūst dārgākas ar katru līmeni, bet monētu daudzums, ko mēs saņemam katrā izaicinājumā, nav. Ir nepieciešams patiešām ilgs laiks, lai pārvarētu pietiekami daudz izaicinājumu, lai iegādātos vienu mēbeli. Es domāju, ka ir nepieciešams vairāk kustību, lai risinātu izaicinājumus
Sākumā tas bija patiešām jautri. Bet, līmeņiem progresējot, materiāli kļuva tik daudz dārgāki, tāpēc ir ļoti grūti noturēt uzmanību, jo man nav pietiekami daudz laika, lai spēlētu 8 spēles vienai sienas krāsošanai. Turklāt parasti varat izvēlēties tikai no 2 dažādiem stiliem, par pēdējo iespēju, par kuru parasti ir jāmaksā papildu nauda. Sākās labi, tagad neesmu fans. Es noņemšu lietotni.
Sākumā man patika šī spēle, tā ir ļoti jautra un laba laika pavadīšana. Kad jūs nokļūstat augstākajos līmeņos, tas kļūst ļoti grūti, kā tas bija sagaidāms, tomēr jūs nepelnat vairāk naudas kā vieglākos līmeņos. Tad arī reklāmas sāk kļūt daudz agresīvākas un kalpo ilgāk. Jūs būsiet gandrīz pabeidzis ļoti augstu un sarežģītu līmeni, un dators padarīs neiespējamu pārspēt, ja vien nemēģināsit pārspēt līmeni vairāk nekā vairākas reizes. Mēs esam pelnījuši lielāku atlīdzību par to, ar ko nodarbojamies.
Bija jautri, bet tas turpina sasalst
Tā ir patiešām jauka spēle, kuru es varu izveidot jebkurā vietā mājā, piemēram, viesistabā, vannas istabā un jebkurā citā vietā NELIETOJIET LAIKU LEJUPIELĀDĒJIET, ja man tas patīk, vai patīk😀
Man patīk stāsts, un dekorēšana ir jautra.
Tik daudz reklāmu
Līmeņi ir pārāk grūti, un tie dod mazāk kustas Cits netikums šī ir laba spēle
Ir ļoti interesanti, ka es spēlēju šo spēli, kad man ir garlaicīgi un pēc tam esmu tik relaksēts 😁
spēle ir jauka, tā ir jautra ideja ar daudz dažādu grūtību līmeņu. lai gan ir kaut kas, kas mani arvien vairāk kaitina. Nav svarīgi, cik labi jums veicas spēles mīklu elementā, jo esat iestatījis laimestus 550, vienīgais veids, kā jūs to faktiski pārsniegsit, ir atkarīgs no tā, cik gājienu jums vēl ir atlicis apvienojumā ar spēka veiksmi. ups kustas tulkot pārāk beigās. tātad, ja mīklā jums veicās ļoti labi, tas nav svarīgi, jūs joprojām saņemsit tikai 550
Jautri savas mājas projektēšana
Pieredze kļūst garlaicīga... mazāk balvu, mazāk iespēju laimēt...
Maksāts vairākas reizes, bet lietotne ir apturēta. Es pat nevaru to atvērt.
lieliska spēle un dekorāciju izvēle
Sāka būt diezgan laba spēle, izņemot to, ka tā tiek ielādēta lēni un pārāk daudz laika (un pārāk daudz klikšķu), lai izietu cauri sākuma stāstam. Pēc tam spēle, un tā ir diezgan tipiska mača spēle. Diemžēl, tāpat kā lielākā daļa no tiem, tas kļuva pārāk grūti, pārāk ātri. Es nezinu par kādu citu, bet, mēģinot 16 vai 17 reizes pārspēt līmeni šajā spēles sākumā, es negribu spēlēt. Tāpēc es atinstalēju. Ak, un reklāmu uznirstošie logi ir diezgan smieklīgi.
ES to izbaudu. Dažreiz tas traucē, bet tas ir saistoši, un es varu to izmantot, lai pavadītu laiku.
Patīk spēle, iespējams, lēna, bet viss ir lieliski
WAYYYY pārāk daudz reklāmu. Un man katru reizi, kad es spēlēju, mans tālrunis ir jāieslēdz klusumā, jo reklāmas netiek automātiski atskaņotas ar skaņu. Un dažas reklāmas pat neļauj izlaist. Preces ir pārāk dārgas, jo tiek sasniegts augstāks līmenis. Un ir nepieciešams pārāk ilgs laiks, lai atbloķētu nākamo istabu. Sākotnēji man patika šī spēle, bet tagad tā ir kļuvusi pārāk invazīva un kaitinoša. Tā vietā es palikšu pie Design Home un Candy Crush. Mazāk reklāmu, godīgas mēbeļu cenas un vairāk jautrības!
Man patīk spēles ideja, un dzīvokļa/mājas projektēšana ir jautra. Diemžēl ir diezgan daudz līmeņu, kurus gandrīz neiespējami iziet. Pašlaik esmu iestrēdzis līmenī un esmu bijis DAYS — iespējams, drīz es atinstalēšu, jo tas ir ļoti nomākta, jo īpaši tāpēc, ka ir acīmredzami neiespējami virzīties uz priekšu.
マイホーム デザインドリーム ミニゲーム qyg
Šī spēle vispār nav laika vērta. Sasodīts, es to tūlīt izdzēsīšu
Man kādreiz ļoti patika šī spēle. Es pat to abonēju, katru nedēļu maksāju maksu par dažām funkcijām. Šopēcpusdien, iepērkoties pārtikas preču veikalos, es saņēmu paziņojumu, ka no mana konta tika iekasēta maksa 21 ASV dolārs un nelielas izmaiņas. Uzņēmums man pārdeva dažus iepakojumus bez manas pieprasījuma vai atļaujas. Maksa bija pilnīgi nesankcionēta. Es pat nezinu, ko darīt ar virtuālo naudu, ko viņi man pārdeva un iemaksāja manā kontā bez manas atļaujas. Es ziņoju par to Google Play strīda dēļ. Ļoti vīlies
sveiki, godīgi sakot, es uzskatu, ka šī ir patiešām lieliska spēle. Man patīk, cik šī spēle ir interesanta un jautra, taču ir lietas, kas man tajā nepatīk. 1) ir pārāk daudz reklāmu, un tās vienmēr tiek rādītas pēc 2. līmeņa pabeigšanas) kustību ir pārāk maz: (lūdzu, mēģiniet pievienot vairāk kustību, man ir jāmēģina atkal un atkal vismaz 12 reizes. Lūdzu, mēģiniet arī palielināt gājienu skaits katram līmenim atkarībā no tā grūtības pakāpes. Gandrīz visos līmeņos ir vienāds gājienu skaits 53. līmenī, un visvairāk man bija 29, un tas nav viegls līmenis. Lūdzu, palīdziet pievienot vairāk jo nav daudz cilvēku, kuriem ir pacietība vēlreiz mēģināt līmeni, un viņi galu galā vienkārši izdzēsīs lietotni 💁
Grafika ir lieliska. Lai arī cik man šī spēle patīk, es redzu, kā tā var izvilkt naudu no jums. Es jau kādu laiku esmu iestrēdzis līmenī un esmu izjutis spiedienu tērēt... Es labprātāk maksāju vienu reizi par labu, nepārtrauktu spēli, nevis iztērēju neskaidru summu, lai pabeigtu "spēles mājas" dekorēšanu. Ja tas turpināsies, es varētu dzēst šādas spēles un izvairīties no tām nākotnē...
Man patika, ka tas piešķirs tam 5 zvaigznes, taču tas ļoti sasalst un dažreiz tas nedod jums pastiprinātāju pēc papildinājumu noskatīšanās, tāpēc jums tas ir.
šī spēle padara mani laimīgu, man patīk, tā palīdz padarīt māju pēc modeļa
Spēle ir laba,man patīk dizains.Bet jāsaka,ka no šīs spēles gaidīju pārāk daudz.Biju domājusi,ka varētu pārvest mēbeles,bet tur jau viņiem ir pastāvīgas vietas,ar to man viss kārtībā,nav problēma man. Problēma šeit ir mēbeļu cenas, pārāk augstas par naudu, ko jūs saņemat, spēlējot "3 mačus". Katrai mēbelei ir tikai 3 līdz 4 dizaini, tāpēc man šķiet, ka citu man nav izvēle. Veids, kā nopelnīt naudu, ir pārāk ierobežots un pārāk grūts, ar 25 gājieniem nepietiek.
Man patika dekors daudz labāk nekā man patika Homescapes, taču man bija tā pati problēma, kuras dēļ es atinstalēju Homescapes. Šķiet, ka pēc noteikta brīža līmeņi tiek pielāgoti, lai pārliecinātos, ka jūs nevarat tos nokārtot, kamēr veidotāji nevēlas, lai jūs tos nokārtotu, neatkarīgi no tā, cik labi jūs spēlējat. Tādas spēles kā šī un Candy Crush pastāvīgi izmanto šo paņēmienu, tāpēc tās var likt jums atkal un atkal mēģināt uzvarēt vienā līmenī, liekot jums skatīties reklāmas, par kurām viņi saņem samaksu. Atinstalēta.
Man patīk šī lietotne, bet šobrīd es esmu 2103 līmeņos.. tur bija rakstīts, ka es deru visos līmeņos. vairs nav jaunu līmeņu, vairs nav punktu un nav monētu, ko jūs saņemat, pabeidzot līmeņus.. vairs nav māju, kas jums jāprojektē.. kā manā krājumā.. neko nevaru darīt. Es vienmēr spēlēšu meistaru turnīrā, kurā visi līmeņi nākuši no iepriekšējiem līmeņiem.
Ļoti forši spēlēt!!
Izaicina mani stundām ilgi. Jautras dažādas spēles. Neatkārtojas.
Šīs spēles ir jautras, taču problēma ir tā, ka pārāk daudz papildinājumu, turklāt spēle ir pārāk negodīga, lai mēģinātu uzvarēt. Jums ir jātērē nauda, lai patiešām paaugstinātu līmeni, jo jūs nesaņemat pietiekami daudz kustību, lai varētu nokārtot līmeni. Es atklāju, ka esmu pārāk ilgi iestrēdzis līmeņos nepietiekamu kustību dēļ, ka man viegli kļūst garlaicīgi.
Lieliska spēle. Bet es uzskatu, ka līmeņa beigās jums vajadzētu iegūt vairāk monētu, ja jums ir atlikušas papildu spēles. Jūs kaut kā tagad darāt, bet tas ir gandrīz nekas. Es patiešām vēlētos saņemt lielu bonusu līmeņos, kurus pabeidzu ar atlikušajām kustībām vai ar padevēm. Citādi man ļoti patīk!
Šī lietotne ir lieliska! Esmu 706. līmenī un man vēl nav nācies tērēt reālu naudu! Man nav iebildumu pret reklāmām, jo es zinu, ka tās to piedāvā bez maksas. Tas ir jautri, un līmeņi ir izaicinoši, bet pieņemami.
マイホーム デザインドリーム ミニゲーム qyg
Man ļoti patīk šāda veida spēles. Šī spēle nepieviļ! Lieliska spēle. 😌
Mi Hogar - Diseña Sueños Casual egt
Man patīk sižeta līnija, bet līmeņi ir pārāk grūti. Es nevaru atļauties ieguldīt naudu, lai uzvarētu. Tāpēc es spēlēju līmeni, cerot uzvarēt, un tas kļūst tik nomākta! Tāpēc es atinstalēju spēli.
NAV vērts pavadīt laiku, spēlējot šo spēli. Pārāk daudz kļūdu, un tas krāpjas, kad ir pienācis laiks piešķirt balvas
Man tas ļoti patīk. Tomēr tajā ir daudz kļūdu: dažreiz ir atpalicības. Šodien es nevarēju saņemt neierobežotu dzīvību balvu, kamēr neuzvarēju trešo reizi. (Pirmajā un otrajā reizē es neko nesaņēmu.) Sliktākais bija: es nevarēju pāriet uz nākamo istabu, kad pabeidzu Saulaino guļamistabu. Es turpināju spēlēt 3 spēles.Bet, joprojām iestrēdzis tajā pašā telpā.
Death Worm™ Pelihalli zry