Post by bloodactacati on Feb 11, 2022 19:03:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кованице генератор кодова ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Nebulous.io Actie jwwk
Огласи су страшно досадни као тф.
Апликација се стално руши на Онеплус 3 на андроиду 8.0
не може чак ни да се повеже на интернет
Кул игра нема разговора
Графика је једноставна, али сама игра је заиста добра
Најбоља игра икада 5/5 бц без реклама без прекида само без љутње и хладим се јер настављам да случајно одлазим на одсуство 12-15, а такође само уништавам све тако што почињем од малог до великог јер вам портали помажу и ту су напитак и бомбе и када сам велики, само цепам и убијам много великих људи који су мањи од мене.
Хладан
НЕВЕРОВАТНА игра најбоља ио игра јер има превише режима, препоручићу вам да је преузмете!!
не ради хало
Last Day on Earth: Survival Aksiyon srt
Ажурирање 16. новембра 2020, након што сам ажурирао игру, почињем да заостајем чак и на свом серверу (Азија). Поправите то!!!! Или не могу више да је играм
Многи тимови и људи који користе аутоцлицк. Игра је уништена.
Супер добра игра!!! И ево ствари, тражио сам игру без реклама, али је такође добра и то је то!!! Контролама је потребно подешавање, али су и даље добре. А појачања стижу до места где немате увек непобедивог гиганта, поред зелених зрака које могу да заробе играче у ћошку су невероватне, ове игре су боље од агарија јер је борба много боља.
Nebulous.io অ্যাকশন zmi
ОДЛИЧНА ИГРА ово је боље од агар.ио! Толико је скинова док прелазите на виши ниво, ДОБИЈАТЕ ВИШЕ СКИНОВА! Али.. ОМГ НЕКИ КОШТАЈУ МНОГО! И на жалост, знате да постоје огласи и ако желите ПЕРРМЕНТНЕ СТВАРИ, ПОГОДИТЕ ШТА? МОРАШ ДА ПЛАТИШ, помало мрзим што ТАКОЂЕ можеш да направиш налог АЛИ ПРОБЛЕМ ЈЕ У томе што АКО НАПРАВИШ НАЛОГ ПОГОДИ ШТА АКО СИ ТИ ИЛИ БИЛО КО ДРУГИ ГЛУП И ЖЕЛИ БЕСПЛАТНО ШТА год ћеш бити хакован, зато ја нећу мислим да треба да их имамо и платимо ако промениш кожу галаксије
Nebulous.io ஆக்ஷன் lufk
Није лосе
Појачања су претерана, сама игра је заостала, глупа и неправедна
Ова игра није добра. ФФА јавни мечеви никада нису били добри за насумичне тимове који се удружују 1кинг и 4 до 5 људи. Мало сам играо јавне утакмице и потребно ми је неколико сати да дођем до врха табеле, јер вас стално спашавају и убијају 2 највећа човека која се удружују, буквално не можете нигде да напредујете у јавним утакмицама, само мртви приватни мечеви су бољи јер ја заиста могу нешто да урадим, али опет понекад прибегавате да будете дивљани
У реду, слушајте све који увек добијају грешке у овим апликацијама. Ево решења... 1) Пре него што деинсталирате, сачувајте свој ИД и остало или користите Фацебоок да бисте сачували. 2) Ако игра много пада, жао ми је, али понекад је ваш уређај стар. 3) Ако контрола не ради добро, могуће је да је стара или грешка. То је све за моје решење Хвала.
Игрица је одлична и одусевљена сам. ;-)
ИЗГУБИО САМ АУТО КЛИК ЗАТО ШТО САМ ИМАО УЛТРА КЛИК 2 САТА ОД ТОЧКА АКО ПОПРАВИТЕ ОВО, ДАЋЕТЕ ОВО 5 ЗВЕЗДИЦА АЛИ ЗА САД 3 ЗВЕЗДИЦЕ
Супер!!! Инсталирајте обавезно :Д
Превише људи који се удружују бесплатно за све и људи који се удружују у различитим тимовима.
Игрица је супер. Јесте копија Агар.ио-а , али је 100 пута боља игрица. Има разноразне режиме игре , кланове , ОООГРОМАН број скинова , вредне награди итд. Од мене има 5 звездица и свима је препоручујем.
Ово је некада била добра игра док нисте додали огласе. Сваки пут када умрем појави се оглас, молим вас уклоните ово
Поправите баг и избацивање из игрице па цу онда дати 5 ⭐
Дао сам игри 3 звездице јер није тако забавна. већ неко време изазива зависност, али умире. Они се ажурирају, али не раде ништа да би то учинили пријатним.
Ово се руши када КЛИКнем на апликацију. Молимо вас да поправите ово ОДМАХ. Желим да наставим да играм. :ц
Волим игру коју играм 4 1/2 године да будем донекле тачан. оно што би се променило је ИО део по мом мишљењу који само чини да те игре изгледају као све остале. Заиста ми се свиђа ова игра, има ствари које је издвајају. Лично мислим да ће ИО сјоилд бити скинут јер због тога ове игре изгледају као свака друга ИО. АЛИ ЈЕ И даље ОДЛИЧНА ИГРА!!!
Игра је супер али некад мало лага
леп
То је веома забавна игра коју имам толико пријатеља у овој игрици, али због многих огласа због огласа сам толико нервозан 😬 молим вас уклоните огласе
Смарт ТВ Можете ли да направите ово за паметне телевизоре и Року и сличне ствари, то ће бити кул када сте дошли да се играте са породицом
Nebulous.io Action tkbx
Супер је игрица 1000 сам левел
Играо сам је као мали пре неколико година... добра игра мислим.. Нисам сигуран, да ли је још увек истина, али покушаћу поново... после к година!✌🏻
Слупо сам телефон због овог шита од игре,ово само ботови играју